Weekenden


Een belangrijke activiteit van het Pastoraat Binnenvaart zijn de weekenden die elk jaar weer worden georganiseerd.

De weekenden nemen in het Pastoraat Binnenvaart eigenlijk een beetje de plek in van wat in een “gewone” gemeente in een jongerenclub of in cursussen en kringen gebeurt.

De mogelijkheid om wekelijks bij elkaar te komen, heeft een schipper immers niet, door de week zijn ze aan het varen, en in het weekend liggen ze verspreid door Europa, ieder op hun eigen wijze zondag te vieren.

Zodoende zijn er vanuit het Pastoraat Binnenvaart de weekenden in het leven geroepen.

Dit alles is te lezen op de website van www.binnenvaartevents.nl in chronologische volgorde.


Woman Challenge Days
30 september t/m 02 oktober 2020

Dames!

Jullie kunnen je weer massaal aanmelden voor de komende Woman Challenge Days.
30 september t/m 2 oktober is de datum.

Als alle maatregelen het toelaten, en we terecht mogen op de gekozen locatie kunnen we weer een paar mooie dagen tegemoet gaan. We hebben leuke activiteiten. Voor ieder wat wils. Wil je het uitdagend en sportief? Geregeld! Wil je meer puzzelen en iets rustiger aan? Geregeld!

We gaan nadenken over het thema: Dochters van de Hoogste Koning. Zo mogen wij onszelf noemen, omdat God dat zelf heeft gezegd!

We hebben een fijne gaste uitgenodigd om te komen spreken, namelijk Annemarie van Heijningen. Zij zal ook binnen dit thema haar lezing houden.

We kijken uit naar jouw aanmelding! Klik hier.

Groetjes, Florianne en Esther

Al even spieken naar de locatie? ---> https://www.hetbuitencentrum.nl/oldebroek/sparrenhuis/

Bible Outdoor Days Israel
02 t/m 09 november 2020


Grenzen verleggen.
Na de uitdagende en geslaagde huttentocht in Oostenrijk (zomer 2019) hopen wij als ondernemende mannen dit jaar opnieuw onze grenzen te verleggen. Deze keer staat een reis naar Israël op de planning. Het belooft een reis vol bijzondere indrukken te worden. Je wordt uitgedaagd tijdens de wandeltochten in de Negev, Je maakt nader kennis met je zelf door geestelijke verdiepings- en bezinningselementen. Je viert de sabbat mee in een joods gastgezin. Daarnaast bezoeken we tal van bekende en minder bekende historische plaatsen in het Beloofde Land. Uiteraard bezoeken we Jeruzalem, waarbij we de gehele dag vrije tijd hebben om de stad te verkennen.
Er is plaats voor 16 sportieve, enthousiaste mannen die letterlijk en figuurlijk de grenzen willen verleggen! Een unieke reis die je niet mag missen! Twijfel niet, maar geef je op.

https://www.drietour.nl/verboom

2-11-20 > 9-11-20
Initiatiefnemer John Verboom, tel 0653534562
De reis is ondergebracht bij Drietour.
Voor verslagen en foto's van voorgaande evenementen klik hier.

Binnenvaartpastoraat